Neem zeker eens een kijkje op Magnolia Shop

I HOPE YOU FEEL BEAUTIFUL TODAY

Only the best

Omdat gezond haar de enige goede basis is voor een mooi kapsel, heb ik voor jou met zorg producten geselecteerd met een zeer kwalitatief en luxueus karakter.

Ik geloof in de kracht en wetenschap achter mijn producten en beloof je dat ze het verschil zullen maken voor jouw haar.

In het salon kan je genieten van een warme en persoonlijke sfeer. Ik neem graag alle tijd voor jou en wil mijn klanten 100% tevreden stellen.

Verdeler van REDKEN - KERASTASE - LIVING PROOF - ORIGINAL & MINERAL - SELF - MARC INBANE - GHD styling tools en STEAMPOD L’oreal.

Only the best
Relax
Redken producten

Redken

De producten van Redken zijn zeer populair door hun nieuwste wetenschappelijke innovaties. Ze staan garant voor kwaliteit en sterker haar. NATURE + SCIENCE zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

Kérastase

Ervaar ultieme luxe en ontdek het Kérastase gevoel.
Zachte en glanzende haren, omhuld in een heerlijk parfum. Exclusieve producten voor haar en hoofdhuid. Steeds met een persoonlijke diagnose.

Kérastase producten
SELF huidproducten

SELF SKINCARE

De SELF huidproducten bevatten enkel de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Om je huid te herstellen, te beschermen en te voeden.

Deze lijn werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

“A woman who cuts her hair
is about to change her life”

Ik werk enkel op afspraak, zo kan ik iedere klant de nodige aandacht en de juiste behandeling geven.
Ook voor een vrijblijvende kennismaking en advies maak ik graag tijd.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Je kan me steeds telefonisch contacteren op 0496 61 90 33 of via het contactformulier.
Sluitingsdagen : woensdag en zondag.

Neem zeker eens een kijkje op mijn webshop:

Magnolia Shop

Wendy Maasen - portretfoto

About me

“Hallo, ik ben Wendy. Ik groeide op in Hamont en samen met mijn gezin geniet ik van wandelen in de Achelse bossen. Ik ben dan ook een echt familiemens. Ik hou van gezelligheid en luister graag naar het verhaal van anderen. In combinatie met mijn creativiteit en perfectionisme, is dit de perfecte cocktail om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken.”

Wendy