Redken                                                                                                               

Redken is een Amerikaans topmerk en heeft een mooie collectie luxueuze haarverzorging. Glansloos, droog en breekbaar haar behoren tot het verleden! Redken stelt de nieuwste wetenschappelijke en technologische innovaties ter beschikking van de kappers om u grenzeloze resultaten te leveren. Keratine, aminozuren en proteïnen hydrateren en versterken tot diep in de vezellaag. Ze bieden bescherming en gaan de haartextuur en glans herstellen. Ook bijzonder zijn de zachte haarkleuringen van Redken welke vrij zijn van ammonia en parfum.

www.redken.nl 

 

Kérastase

Een bijzondere, en luxueze haarverzorgingslijn, die vooral inspeeld op verzorging van de hoofdhuid en de haren. Je haren zullen weer kracht vinden, zijdezacht aanvoelen en glanzen. Maar ook bij hoofdhuidproblemen, haaruitval, of na een kanker behandeling, kunnen we u met Kérastase de gepaste oplossing bieden om je haren weer sterk te maken. 

In het salon kan je genieten van de verschillende Kérastase verzorgingsrituelen, probeer zeker eens de Fusio-dose verzorging, welke gepersonaliseerd zal worden naar de behoeften van uw haar.

www.kerastase.be 

 

Ik ben officieel verdeler L'oreal STEAMPOD - GHD - CHI - REDKEN - KERASTASE - SELF, u kan rekenen op een correcte service en garantie bij aankoop van uw styling tools. Kijk voor meer info op de pagina "shop"

 

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA - THANKS 

 

 

 

 

                                                                                                                                            

 

Jean Paul Mynè smoothing treatment 

Met keratin plus gold zijn we in staat om uw haren permanent te stijlen. Je krullen en pluizige haren behoren dus voor altijd tot het verleden. Enkel je uitgroei zou je na een 10-tal maanden weer moeten bijwerken om je glade haren te behouden. Deze producten zijn tegenstelling tot vele andere straighteners absoluut vrij van schadelijke stoffen (Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine...). Ze zullen je haren niet beschadigen maar juist mooi laten glanzen en glad maken. Graag geef ik u meer informatie over deze behandeling. 

www.jeanpaulmyne.com 

 

Salon Treatment Kérastase - Redken

Met deze salon service op maat zijn we in staat uw haar in slechts 10 minuten te transformeren. Door de hoog geconcentreerde ingrediënten en proteïnen zorgen deze shots voor een maximale hydratatie, met als doel uw haar tot in het diepst van de haarvezel te verzorgen en te versterken. De shot samenstelling zal worden aangepast aan de behoeften van uw haar. 

                              

-Inclusief ontspannende hoofdmassage                   

-Optimale vochtbalans en kleurbehoud

-Intensieve versterking en herstel

-Langdurige glans, tot 8 wasbeurten na de behandeling

 

Heeft u last van dunner wordend haar, haarverlies, schilfertjes ... dan kan Kérastase u een oplossing bieden, graag wil ik u in alle discretie meer informatie over de behandelingen, in het salon hebben we al vele klanten behandeld met positieve resultaten, er is meer haargroei en u zal snel meer body en volume ervaren.

Als Redken specialist en Kérastase ambasadeur sta ik voor u klaar.

Meer info kunt u lezen op www.redken.nl. - www.kerastase.be 

 

We bieden u een ruim assortiment producten aan die garant staan voor kwaliteit. Vraag vrijblijvend naar een persoonlijke diagnose, haarverzorgingsplan en prijzen.