BEAUTY SHOP


Welkom in de shop. Het is voor mij een passie, voor u met zorg producten te selecteren met een zeer kwalitatief, efficiënt en luxueus karakter. Naast onze gekende haarverzorging en styling producten van REDKEN en KERASTASE, kan je ook bij mij terecht voor natuurlijke huidverzorgingsproducten van SELF. Maar ook stijltangen, haardrogers, borstels, steampod... kan je in het salon uittesten en aankopen tegen een voordelige prijs, natuurlijk met gratis service en garantie. 

Wens je meer info over onze  "haarproducten", klik dan even op deze pagina. 

 

 STYLING TOESTELLEN
 
Officieel verdeler van L'OREAL STEAMPOD - GHD - CHI  graag geef ik u meer info over de verschillende toestellen en het correct gebruik hiervan.

GARANTIE: alle toestellen en producten worden rechtstreeks aangekocht in België, zo kan u zeker zijn van een goede kwaliteit, een eerlijk product en een perfecte naservice en garantie,op de elecktrische tools is er een garantie van 2 jaar, tevens sta ik u graag bij indien er vragen zijn. 

BESCHERMING: Als kapster vind ik de gezondheid van uw haren belangrijk, daarom adviseer ik steeds een hitte beschermingsproduct te gebruiken wanneer u een stijltang of krultang gaat gebruiken. Deze producten zijn ook verkrijgbaar, zowel van L'oreal steampod, als van de merken Redken en Kérastase.

 

SELF SKINCARE

Self producten zijn 100% natuurlijk en vegan. Ze bevatten enkel ingrediënten - in hoog percentage - waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor de huid en deze helpen herstellen. Ook geschikt voor de gevoelige huidjes. Self is vrij van parabenen, artificiële geuren en kleuren, en andere chemische bestanddelen maar boordevol voedende en krachtige ingrediënten. De focus is méér puurheid, méér genieten. Deze producten bevatten o.a Kokosolie - Macadamia - Argan - Sheabutter - Aloe vera - Oliën van Mandarijn en Geranium ... en dit alles in een unieke verpakking.

Deze producten bevatten geen slechte allergenen ingrediënten maar het beste wat de natuur te bieden heeft, geproduceerd onder de beste omstandigheden. Het gebruik van de meest pure en hoogwaardige ingrediënten maakt deze producten van uitzonderlijke kwaliteit. Wil je ook het beste voor je huid? Laat je dan persoonlijk adviseren. Geschikt voor alle huidtypes, voor de onzuivere huid, rosacea, zonbeschadiging, huidveroudering, psoriasis, eczema... 


Meer info kunt u lezen op www.naturalself.eu