Beauty Shop        


Het is voor mij een passie, voor u met zorg producten te selecteren met een zeer kwalitatief, efficiënt en luxueus karakter. Ik ben officieel verdeler van L'oreal steampod - Ghd tools - Chi - Kérastase - Redken - Self - Cîme

Nieuw is het belgische skincare merk SELF en CIME,  met 100% natuurlijke ingrediënten speciaal voor de gevoelige huid.  U vindt in de shop mooie en unieke geschenksets, alsook een cadeaubon op maat van uw wensen. Ik sta klaar om u te adviseren. Wenst u producten of styling artikelen te laten toezenden, neem dan contact met me op via het contactformulier, via telefoon of mail. Dank u.

De shop is iedere donderdag open zonder afspraak: vanaf 13u tot 18u met uitzondering van de schoolvakanties, ook andere dagen bent u welkom in de shop, graag na afspraak. Ook bied ik u een ruim assortiment high quality haarproducten aan, hiervoor verwijs ik u graag door naar mijn pagina salon & haircare door op de volgende link te klikken "haarproducten".

 

 

Styling toestellen - garantie: alle toestellen en producten worden rechtstreeks aangekocht in België, zo kan u zeker zijn van een goede kwaliteit, een eerlijk product en een perfecte naservice en garantie,op de elecktrische tools is er een garantie van 2 jaar, tevens sta ik u graag bij indien er vragen zijn. 

L'OREAL STEAMPOD  is een stijltool dat werk met stoom, hierdoor zullen je haren gemakkelijker glad te maken zijn, ook is deze manier van stijlen veel minder schadelijk voor je haren. Je haren blijven langer glad, voelen zacht en glanzen mooi.

Witte steampod model 2.0 ~ €188  - Limited edition steampod ~ €199 - Steampod product ~ €15 bij aankoop van je steampod 

 

GHD PLATINUM STIJLTANG is de meest innovatieve styler op de markt. Deze stijltang is voorzien van gepatendeerde tri-zone technologie: de speciale keramische platen hebben elk drie sensoren. Het totaal van zes sensoren zorgt ervoor dat de stijltang een perfecte temperatuur van 185 graden bereikt en vervolgens ook behoudt, zodat het haar niet beschadigd zal worden, gemakkelijk te stijlen is en mooi glad en glanzend zal zijn. Deze stijltang valt na een half uur automatisch uit, als veiligheid. 

Ook andere toestellen en borstels van GHD zijn verkrijgbaar!

 

CHI G2 STIJLTANG Limited Edition , deze stijltang heeft een keramische laag om je haren te beschermen, je kan ze in verschillende warmte standen zetten tussen de 80 graden en 220 graden. Een goed toestel, met een snelle werking. ~ €105 

BESCHERMING: Graag geef ik u meer info over de verschillende toestellen en het correct gebruik hiervan. Graag wil ik wel de aandacht geven om zeker een hitte beschermingsproduct steeds te gebruiken wanneer je gaat stijlen of krullen. Ook deze zijn steeds verkrijgbaar in de shop. 

 

SELF SKINCARE is 100% natuurlijk, en 100% veilig voor baby's, zwangere vrouwen en de gevoelige huidjes. Self is vrij van parabenen, artificiële geuren en kleuren, en andere chemische bestanddelen maar boordevol voedende en krachtige ingrediënten. De focus is méér puurheid, méér genieten. Deze producten bevatten o.a Kokosolie - Macadamia - Argan - Sheabutter - Aloe vera - Oliën van Mandarijn en Geranium ... en dit alles in een unieke verpakking.

Deze producten bevatten geen slechte allergenen ingrediënten maar het beste wat de natuur te bieden heeft, geproduceerd onder de beste omstandigheden. Het gebruik van de meest pure en hoogwaardige ingrediënten maakt deze producten van uitzonderlijke kwaliteit. Wil je ook het beste voor je huid? Laat je dan persoonlijk adviseren. Geschikt voor alle huidtypes, voor de onzuivere huid, rosacea, zonbeschadiging, huidveroudering, psoriasis, eczema... 


Meer info kunt u lezen op www.naturalself.eu  

 

CÎME SKINCARE zijn biologische huidverzorgings producten, opgebouwd met natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor de gevoelige huid. Ook heel fijn is de Cîme lichaamsolie, handcréme en bodylotion.

Vraag vrijblijvend voor naar uw persoonlijk verzorgingsplan en gratis staaltjes om thuis Cîme of Self skincare producten te proberen.