Beauty Shop        


Het is voor mij een passie, voor u met zorg producten te selecteren met een zeer kwalitatief, efficiënt en luxueus karakter. Nieuw is het belgische skincare merk SELF met 100% natuurlijke ingrediënten speciaal voor de gevoelige huid.  U vindt in de shop mooie en unieke geschenksets, alsook een cadeaubon op maat van uw wensen. Ik sta klaar om u te adviseren.

 

De shop is iedere donderdag open zonder afspraak: vanaf 13u tot 18u met uitzondering van de schoolvakanties, ook andere dagen bent u welkom in de shop, graag na afspraak. Ook bied ik u een ruim assortiment high quality haarproducten aan, hiervoor verwijs ik u graag door naar mijn pagina salon & haircare door op de volgende link te klikken "haarproducten".

 Huidverzorging:

Alle producten zijn dierenproefvrij, natuurlijk en het productieproces gebeurt met respect voor de natuur.

SELF is 100% natuurlijk, en 100% veilig voor baby's, zwangere vrouwen en de gevoelige huidjes. Self is vrij van parabenen, artificiële geuren en kleuren, en andere chemische bestanddelen maar boordevol voedende en krachtige ingrediënten. De focus is méér puurheid, méér genieten. Deze producten bevatten o.a Kokosolie - Macadamia - Argan - Sheabutter - Aloe vera - Oliën van Mandarijn en Geranium ... en dit alles in een unieke verpakking.

Deze producten bevatten geen slechte allergenen ingrediënten maar het beste wat de natuur te bieden heeft, geproduceerd onder de beste omstandigheden. Het gebruik van de meest pure en hoogwaardige ingrediënten maakt deze producten van uitzonderlijke kwaliteit. Wil je ook het beste voor je huid? Laat je dan persoonlijk adviseren. Geschikt voor alle huidtypes, voor de onzuivere huid, rosacea, zonbeschadiging, huidveroudering, psoriasis, eczema... 


Meer info kunt u lezen op www.naturalself.eu